Welkom op de site van Hetty Wolters, senior coach, gekwalificeerde stresscoach en trainer mindfulness in Nijmegen en in Zwitserland.

 

Noem Hetty Wolters stresscoach, mentor, trainer mindfulness. Ze is het allemaal, maar liever zegt zij dat ze mensen begeleidt naar een nieuw persoonlijk evenwicht.

 

We leven in een hectische maatschappij. Er wordt veel van ons gevraagd. Op het werk, thuis in het gezin met de kinderen, misschien ben je ook nog mantelzorger voor je ouders? Dan is het goed om af en toe stil te staan. Meestal hebben we de neiging om maar door te hollen op de automatische piloot.

Mijn coaching bij stressklachten en burnout start met leefregels. De herstelfase om de energie weer op te bouwen. Vervolgens gaan we samen kijken naar hoe het zo gekomen is en hoe je het kunt terugdraaien. In de laatste fase ga je kijken wat je talenten en passies zijn. Ga je terug  naar je oude functie of besluit je om iets heel anders te gaan doen.

Ik ben gekwalificeerd als CSR-coach (Chronische Stress Reversal): het terugdraaien en herstellen van de ziekmakende effecten van chronische stress. De mate van stress wordt gemeten met de CSR-diagnostische vragenlijst. Deze meet de mate van stress zodat je zelf een goed beeld krijgt van je stressniveau.   

 

Een keer per jaar ga ik met een groep naar Zwitserland voor de mindfulness wandelvakantie. Het is een ontspannen vakantie in het prachtige voormalige kuuroord Val Sinestra. Ik doe dit al jaren met veel plezier. Het is een vakantie voor jong en oud. Je hoeft geen ervaring te hebben met mindfulness.

 

In verband met de pandemie, geef ik alleen één op één coaching en mindfulness. In september hoop ik weer met een groep naar Zwitserland te gaan voor de mindfulness- wandelvakantie.  

 

De gesprekken vinden plaats op de Ubbergseveldweg 38 in Nijmegen

Contact: 06-10562324 (Whatsappen kan ook) of mail: hettywolters60@gmail.com