Welkom op de site van Hetty Wolters, senior coach en trainer mindfulness in Nijmegen en in Zwitserland.

 

Noem Hetty Wolters personal coach, mentor, trainer mindfulness. Ze is het allemaal, maar liever zegt zij dat ze mensen begeleidt naar een nieuw persoonlijk evenwicht.

 

We leven in een hectische maatschappij. Er wordt veel van ons gevraagd. Op het werk, thuis in het gezin met de kinderen, misschien ben je ook nog mantelzorger voor je ouders? Dan is het goed om af en toe stil te staan. Meestal hebben we de neiging om maar door te hollen op de automatische piloot. Mindfulness kan je helpen om dit gejaagde patroon te doorbreken. Je zult merken dat je dan betere beslissingen kunt nemen en dat je creatiever kunt zijn. Mindfulness kan je helpen om anders om te gaan met lastige gedachten en emoties. Je leert deze niet weg te stoppen maar er ook niet helemaal in op te gaan. En dat kan het leven net wat makkelijker maken. 

 

In verband met de pandemie, geef ik momenteel alleen individuele trainingen mindfulness. Mindfulness voor ouders of mindfulness bij stressklachten. In september kun je naar Zwitserland voor de mindfulness- wandelvakantie.  

Heb je een mindfulnesstraining gedaan en wil je dit weer ophalen? Dan is deelnemen aan een jaargroep wellicht iets voor jou. De jaargroep is een logisch vervolg op de 8-weekse training. Je komt een keer per maand bij elkaar in een vaste groep.

 

Contact: 06-10562324 (Whatsappen kan ook) of mail: hettywolters60@gmail.com